Ingrediënten


Lekker ijs begint bij de juiste ingrediënten. IJsie Prima werkt met leveranciers die de beste kwaliteit leveren. Verse, pure ingrediënten en geen onnodige additieven. Het liefst uit de buurt en als het moet uit andere windstreken. De hazelnoten die wij gebruiken importeren we zelf, die komen van de familie Canaparo, die net als ons passie en liefde voor hun product delen. In de Langa-Vallei in de Piemonte de streek van de beste hazelnoten verbouwen zij 25 hectaren aan hazelnoten. Samen met Emanuel hebben wij een intense ‘roasting’ van de hazelnoten geselecteerd voor de verwerking in ons ijs. Weten waar de producten vandaan komen en controle over de kwaliteiten daar zijn we trots op.

Aardbeien van By Broersen


De familie Broersen, nog een van onze leveranciers met zoveel liefde voor het product. Zoveel liefde voor de Aardbei. In Warmenhuizen telen zij de ‘zomerkoningkjes’, waar wij het aardbeien ijs van maken. Lokale leveranciers die de beste kwaliteit leveren daar zijn we dol op.

By Broersen

No Farmers No Gelato

Als ijsbereider kennen we als geen ander het belang van onze mooie melkvee sector in Nederland, eentje waar we trots op mogen zijn en wij steunen dan ook de duurzame melkproductie van Nederlandse bodem #NOFARMERSNOFOOD