Nederlands Kampioen Gelato

In 2018 won Kees Baars Junior het Gelato Festival Nederland. Als Nederlands Kampioen ijsbereiden plaatste hij zich voor de Europese Kampioenschappen van 2021 in Bologna. De winnende ijssmaak ‘Spiced Coffee’ is een combinatie van koffie ijs met kardemom en stukjes witte chocolade.

Gelato World Ranking

Kees Baars Junior mag zich rekenen tot de honderd beste ijsmakers ter wereld. Op plaats 73 staat hij in de internationale lijst van de Gelato World Ranking. Tijdens het Europese Kampioenschap in 2021 worden opnieuw punten verdeeld.

IJssalon van het Jaar 2020 - 2021

IJssalon IJsie Prima in Callantsoog is de winnaar van de vakprijs titel IJssalon van het Jaar 2020/2021. Presentatrice Mascha de Rooij en Hidde den Brabander maakte dit vanmiddag tijdens een livestream bekend. De vijf finalisten verzamelden zich voor de bekendmaking in Gorinchem. En daar was het verlossende woord. IJssalon van het jaar! Een kroon op het werk voor de familie Baars-Tichelaar en al het personeel die zich tijdens de voorrondes zo heeft ingezet op de vakwedstrijden. En hoge ogen gooide op de mystery guest bezoeken gedurende het seizoen 2020. De gewonnen beker krijgt een mooi plekje in de prijzenkast. 

Kees Senior

Menig beker en oorkonde is verworven door de jaren van het bestaan van IJsie Prima heen. De namen van zowel opa Tichelaar, Kees senior en Kees junior prijken aan de wand met trofeeën.  

Deelname aan IJsVakwedstrijden en je willen meten met de top van ijsbereidend Nederland is hier duidelijk van alle generaties. 

Wederom Nederlands Kampioen

November 2023 won Kees Baars Junior het Gelato Festival Nederland.  De winnende ijssmaak ‘Seaside Delight’ is een ode aan de streek 'het genot van de kust'. De basis is romige mascarponeijs met een saus van duindoornbes, zilt krokant van amandel en schuim van zeekraal. Een daarmee is Kees Baars Junior geselecteerd voor de Europese finales ijsbereiden in Bologna in 2025

Gelato World Masters

Kees Baars Junior zich opmaken voor de route naar de wereldkampioenschappen ijsbereiden in Italië. 

Aanbevolen

De waardering van jullie, onze gasten is natuurlijk de grootste kroon. De 5 sterren review score op Google en voor het derde jaar oprij het certificaat uitmuntend toebedeeld krijgen op Tripadvisor doet ons blozen, dankjulliewel!