Nederlands Kampioen Gelato

In 2018 won Kees Baars Junior het Gelato Festival Nederland. Als Nederlands Kampioen ijsbereiden plaatste hij zich voor de Europese Kampioenschappen van 2021 in Bologna. De winnende ijssmaak ‘Spiced Coffee’ is een combinatie van koffie ijs met kardemom en stukjes witte chocolade.

Gelato World Ranking

Kees Baars Junior mag zich rekenen tot de honderd beste ijsmakers ter wereld. Op plaats 73 staat hij in de internationale lijst van de Gelato World Ranking. Tijdens het Europese Kampioenschap in 2021 worden opnieuw punten verdeeld.

IJssalon van het Jaar 2020 - 2021

IJssalon IJsie Prima behaalde de 3e plaats op de IJsVak-wedstrijden op 3 maart jl. en is daarmee genomineerd voor de titel ‘IJssalon van het Jaar 2020 - 2021’. De gewonnen beker krijgt een mooi plekje in de prijzenkast. Voor het team van IJsie Prima breekt nu een spannende tijd aan. In de komende maanden worden zij bezocht door een mystery guest. De winnaar wordt 1 april 2021 bekendgemaakt.

Kees Senior

Menig beker en oorkonde is verworven door de jaren van het bestaan van IJsie Prima heen. De namen van zowel opa Tichelaar, Kees senior en Kees junior prijken aan de wand met trofeeën.  

Deelname aan IJsVakwedstrijden en je willen meten met de top van ijsbereidend Nederland is hier duidelijk van alle generaties. 

Aanbevolen

De waardering van jullie, onze gasten is natuurlijk de grootste kroon. De 5 sterren review score op Google en voor het derde jaar oprij het certificaat uitmuntend toebedeeld krijgen op Tripadvisor doet ons blozen, dankjulliewel!